00 DSpace/Manakin Repository

Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі - 2022

Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі - 2022

 

<br> <br> <p><b>Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі : матеріали наук. кругл. столу здобувачів вищої освіти, 16 листопада 2022 р. Миколаїв : МНАУ, 2022. 75 с.</b></p> <br> <p>У збірнику наведено матеріали Наукового круглого столу «Толерантність як ключова цінність мистецтва жити у мирі», де викладено результати наукових досліджень здобувачів вищої освіти. Результати можуть бути використані для подальших досліджень, формування наукових ідей.</p> <br> <center><p>РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ</p></center> <p>Довгаль О. В, д-р економічних наук, доцент, завідувач кафедрою економічної теорії і суспільних наук МНАУ</p> <p>Біліченко О. С., канд. економічних наук, доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук, МНАУ, Голова громадської організації «Творити добро» </p> <p>Борко Т. М., канд. педагогічних наук, доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук, МНАУ</p> <p>Лесік І. М., д-р філософії з економіки, доцент, доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук, МНАУ</p> <p>Марущак О. В., канд. філософських наук, старший викладач кафедри економічної теорії і суспільних наук, МНАУ</p> <p>Шарін О. В., старший викладач кафедри економічної теорії і суспільних наук, МНАУ</p>

Останні додані

  • Юзефович, Карина; Yuzefovych, Karyna (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    Розглянуто феномен толерантності. Обґрунтовано необхідність поширення толерантності у суспільній свідомості. Доведено необхідність толерантності як головної цінності соціуму.
  • Чередниченко, Катерина; Cherednychenko, Kateryna (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    Розглянуто передумови формування толерантності та її місце у політичному житті. Підкреслено важливість толерантності в процесі стрімких глобалізацій них перетворень.
  • Трифонова, Валерія; Tryfonova, Valeriia (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    Розглядається толерантне поводження людини її взаємозв’язок із світом. Комфорт особистості на фоні стриманості, терпимості та повазі. Вибір толерантної людини дати другий шанс або завершити спілкування на нейтральному рівні.
  • Тицький, Богдан; Tytskyi, Bohdan (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    Розглянуто теоретичну сутність толерантності. Окреслено сучасні аспекти прояву толерантності в світі. Визначено необхідність виховання толерантного ставлення задля розвитку людяності в суспільстві
  • Телещак, Анастасія; Teleshchak, Anastasiia (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    У тезах розглядається значення толерантності в житті сучасного суспільства. Зроблено акцент на правила толерантності та їх застосування в ранньому віці особистості. Виділено мету спілкування як обмін думками, досвідом, знаннями.
  • Таранець, Єва; Taranets, Yeva (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    Розглянуто поняття толерантність в сучасному та прогресивному суспільстві. Визначено, що толерантність є ключовим для проблеми спілкування.
  • Слободян, Тетяна; Slobodian, Tetiana (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    У дослідженні проаналізовано як волонтерство впливає на людей та світ навколо. Розглянуто чим саме унікальна волонтерська діяльність в Україні.
  • Рубленко, Максим; Rublenko, Maksym (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    Розглянуто прояв толерантності через довіру в процесі взаємодії партнерів по спілкуванню чи соціальної дії.
  • Рагуліна, Анастасія; Rahulina, Anastasiia (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    У цьому дослідженні розглянуто проблему дотримання толерантності в суспільстві. Виявлено суть та значення даної чесноти. Встановлено закономірність між дотриманням толерантності та особистим розвитком.
  • Нечипоренко, Юлія; Nechyporenko, Yuliia (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    Розглянуто можливі шляхи захворювання на ВІЛ/СНІД. Обґрунтовано необхідність толерантного ставлення ВІЛ-позитивних та хворих на СНІД у суспільстві.
  • Нехайчик, Єлизавета; Nekhaichyk, Yelyzaveta (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    Розглянуто найважливіші проблеми та перспективи розвитку концепції інклюзії у вищій освіті. Відзначено важливість розробки конкретних педагогічних технологій, що дозволяють забезпечити інклюзію у вищому навчальному закладі. ...
  • Лут, Ірина; Lut, Iryna (Миколаевський національний аграрний університет, 2022)
    Розглянуто поняття толерантність як терпимість до думок, вчинків інших. Проаналізовано демократичну цінність та соціальне коріння толерантності, що формується поступово, день за днем.
  • Литвиненко, Юлія; Lytvynenko, Yuliia (Миколаївський національний аграрний університет, 2022)
    Розглянуто теоретичні аспекти волонтерства. Охарактеризовано основні мотиви та особливості волонтерської діяльності. Доведено потребу благодійної діяльності на користь суспільства.
  • Крижова, Вікторія; Kryzhova, Viktoriia (Миколаївський національний аграрний університет, 2022)
    У тезах розглядається значення толерантності в житті людини та суспільства. Визначені рівні сформованості толерантності і фактори, що впливають на них. Виділено ніші, на які поділяється суспільство.
  • Краснокутська, Лілія; Krasnokutska, Liliia (Миколаївський національний аграрний університет, 2022)
    Розглядаються роль та місце волонтерської діяльності в Україні. Зазначено історичні засади зародження волонтерської діяльності, регулювання інституту волонтерської діяльності в державі. Визначено причини популяризації та ...
  • Крамарчук, Анна; Kramarchuk, Anna (Миколаївський національний аграрний університет, 2022)
    Розглянуто вплив культури миру на зменшення насильства та її залежність від толерантності.
  • Кошаков, Даніїл; Koshakov, Daniil (Миколаївський національний аграрний університет, 2022)
    Показано, що протистояння деструктивним явищам в суспільстві є важливою умовою становлення толерантності.
  • Каблуча, Анна; Kablucha, Anna (Миколаївський національний аграрний університет, 2022)
    Проаналізовано питання взаємовідносин між людьми, феномен толерантності та значення понять «колективна дія», «повага до іншого». Здійснено розгляд толерантності як інструменту, який допомагає конструювати спільні дії людей ...
  • Домарацька, Олександра; Domaratska, Oleksandra (Миколаївський національний аграрний університет, 2022)
    Розглядається основа толерантності та взаєморозуміння у житті людей. Становище толерантності в сьогоденні.
  • Добровольська, Поліна; Dobrovolska, Polina (Миколаївський національний аграрний університет, 2022)
    Наразі гостро постає проблема толерантності в суспільстві. Метою роботи було підвищення рівня розуміння важливості толерантності для кожної людини. Охарактеризовано ключові моменти та шляхи покращення стану розвитку толерантності.

View more