00 DSpace/Manakin Repository

Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2011. - Вип. 3 (60).

Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2011. - Вип. 3 (60).

 

Останні додані

  • Шебанін, В’ячеслав Сергійович; Шебанин, Вячеслав Сергеевич; Shebanin, Vyacheslav; Шебаніна, Олена В’ячеславівна; Shebanina, Olena; Червен, Іван Іванович; Cherven, Ivan (Миколаївський національний аграрний університет, 2011)
    У статті розглянуто різні точки зору цілого ряду вчених-економістів стосовно значення інституціоналізму в розвитку сільського господар- ства і АПК у цілому.
  • Полішкевич, Ольга Романівна; Полишкевич, Ольга Романовна; Polishkevich, Olga (Миколаївський державний аграрний університет, 2011)
    Розглянуто шляхи використання складових рослини кукурудзи для виробництва альтернативних палив. Наведено основні аспекти виходу з паливної кризи України за рахунок отримання етанолу з кукурудзи.
  • Кириченко, Віктор Анатолійович; Кириченко, Виктор Анатольевич; Kyrychenko, Viktor (Миколаївський державний аграрний університет, 2011)
    Досліджено динаміку поліморфних систем груп крові багатоплідних каракульських овець. Встановлено, що протягом великого відрізку часу (35 років) в популяції, не дивлячись на жорсткий тиск як штучного так і природного відбору, ...
  • Кошкін, Дмитро Леонідович; Бабенко, Дмитро Володимирович; Кошкин, Дмитрий Леонидович; Бабенко, Дмитрий Владимирович; Koshkin, Dmitriy; Babenko, Dmitriy (Миколаївський державний аграрний університет, 2011)
    Представлено математичну модель теплиці при керуванні температурою і вологістю повітря, що базується на законах збереження енергії і маси. Розроблено Simulink-модель для застосування в освітніх цілях для демонстрації ...
  • Маркова, Наталія Валентинівна; Маркова, Наталья Валентиновна; Markova, Nataliya (Миколаївський державний аграрний університет, 2011)
    Установлено, наукове і практичне значення, актуальність вивчення рівня теплозабезпечення гібридів соняшнику залежно від строків сівби. Виявлено, що рівень теплозабезпечення гібридів соняшнику залежить від їх морфо біологічних ...
  • Сіренко, Наталя Миколаївна; Сиренко, Наталья Николаевна; Sirenko, Natalya (Миколаївський державний аграрний університет, 2011)
    У статті визначено основні вимоги до інституціонального середовища інноваційного розвитку аграрного сектора, роль його учасників, основні інституціональні складові інноваційного розвитку, увагу акцентовано на введення в ...