Короткий опис(реферат):
Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій виробництва, списку літератури та додатків.
Робота викладена на 97 сторінках комп’ютерного тексту містить 14 таблиць. Список літератури складає 53 джерела.
Тема роботи: «Впровадження системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва в умовах ТОВ «Баштанська птахофабрика» м. Баштанка».
Об’єкт дослідження – система управління безпечністю продукції яєчного птахівництва.
Предмет дослідження – система управління безпечністю харчових продуктів, вивчення вимог національних та міжнародних нормативних документів щодо показників безпечності продукції яєчного птахівництва.
Метою роботи було розроблення елементів системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва.
Методи дослідження – аналітичний огляд законодавчих, нормативно-правових документів України та ЄС щодо елементів управління безпечністю продукції яєчного птахівництва, синтез, узагальнення.
В результаті проведених досліджень розроблено рекомендації щодо елементів системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва. Актуальність та новизна проведених досліджень випливають із вимог сьогодення щодо впровадження контролю безпечності продукції на усіх етапах її виробництва. Впровадження рекомендацій щодо елементів системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва забезпечить дотримання технологічної дисципліни під час виробництва, високу якість товарної продукції, економічну ефективність та конкурентноспроможність.