00 DSpace/Manakin Repository

Перегляд Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (90). - Ч. 2. по Автору "Kriva, V."

Перегляд Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (90). - Ч. 2. по Автору "Kriva, V."

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Стріха, Людмила Олександрівна; Стриха, Людмила Александровна; Strikha, Ludmila; Сморочинський, Олександр Михайлович; Крива, В. І.; Кривчук, О. В.; Smorochinsky, A.; Kriva, V.; Krivchuk, O.; Сморочинский, Александр Михайлович; Кривая, В. И; Кривчук, О. В. (Миколаївський національний аграрний університет, 2016)
    Викладено результати досліджень впливу параметрів процесу кутерування на фізико-хімічні показники варених ковбас залежно від способу, температури кутерування, тривалості обробки, кількості уведеної у фарш води. Встановлено, ...