00 DSpace/Manakin Repository

Перегляд Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (90). - Ч. 2. по Автору "Likhach, Anna"

Перегляд Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (90). - Ч. 2. по Автору "Likhach, Anna"

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Лихач, Вадим Ярославович; Лихач, Анна Василівна; Лихач, Вадим Ярославович; Лихач, Анна Васильевна; Likhach, Vadym; Likhach, Anna; Кіш, С. В.; Киш, С. В.; Kish, S. (Миколаївський національний аграрний університет, 2016)
    У статті наведено результати біохімічних змін, органолептичні та дегустаційні показники м’яса свиней після забою залежно від різ- ної стресочутливості. Так, встановлено, що м’ясо, отримане від стре- состійких тварин має ...