00 DSpace/Manakin Repository

Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

 

<br> <p>Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 18 – 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. – Миколаїв : МНАУ, 2020. – 266 с.</p> <br> <p>У збірнику публікуються матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції», яка відбулася 18-20березня 2020 р. на базі Миколаївського національного аграрного університету. Робота конференції проходила за напрямами: інноваційні технології вирощування та переробки продукції овочівництва; оптимізація асортименту плодово-ягідних культур для переробної промисловості; сучасні системи технологій переробки та зберігання плодоовочевої продукції; обліково- фінансове забезпечення розитку плодоовочівництва та економічні аспекти вирощування переробки і зберігання продукції плодоовочівництва. Зміст матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції є точкою зору авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію організаційного комітету конференції.</p> <br> <p><b>Редакційна колегія:</b></p> <p>Дробітько А. В. – канд. с.-г. наук, доцент</p> <p>Новіков О. Є. - д-р екон. наук, доцент,</p> <p>Кузьома В. В. – канд. екон. наук, доцент,</p> <p>Біліченко О. С. – канд. екон. наук, доцент,</p> <p>Самойленко М. О. – д-р с.-г. наук, професор</p> <p>Шевченко І. В. – д-р с.-г. наук, професор</p> <p>Дудяк І. Д. – канд. с.-г. наук, доцент</p> <p>Нікончук Н. В. – канд. с.-г. наук, доцент</p> <p>Федорчук В. Г. – канд. с.-г. наук, доцент</p>

Останні додані

View more