Перегляд зібрання за групою - Автори Бондарчук, В. О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Extremophiles and their biotechnological employmentБондарчук, В. О.; Саламатіна, Ольга Олександрівна; Salamatina, Olga
2021Global fermented dairy trends (Cвітові тенденції у сфері ферментованих молочних продуктів)Бондарчук, В. О.; Саламатіна, Ольга Олександрівна; Salamatina, Olga
2021Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузіЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich, Olena, scientific director; Бондарчук, В. О.; Bondarchuk, V.
2021Порівняльний аналіз технологій отримання поліштамових пробіотиківГиль Михайло Іванович, науковий керівник; Gill, Mikhail, scientific director; Бондарчук, В. О.
2021Світові тенденції та напрямки інновацій у сфері ферментованих молочних продуктівКоваленко, Ганна В’ячеславівна, науковий керівник; Kovalenko, Hanna, scientific director; Бондарчук, В. О.; Bondarchuk, V.