Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340
Назва: Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктів
Автори: Горбатенко Ігор Юрійович, науковий керівник
Horbatenko Ihor, scientific director
Кумпан, В. В.
Ключові слова: функціональні продукти
пробіотики
біфідобактерії
йогурт
кефір
пшеничні висівки
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Кумпан В. В. Біотехнологічні аспекти створення функціональних продуктів : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник І. Ю. Горбатенко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників, встановлення кількості необхідних функціональних компонентів при виробництві кефіру з різним відсотком пшеничних висівок, застосування дискрипторно-профільного методу дослідження йогуртів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кумпан.pdf569,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.