Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10345
Назва: Порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочнокислих продуктів
Автори: Крамаренко Сергій Сергійович, науковий керівник
Kramarenko Sergej, scientific director
Юлевич Олена Іванівна, науковий керівник
Ulevich Olena, scientific director
Осіпов, Д. О.
Ключові слова: мікробіота
заквасочна культура
контроль якості
молочні продукти
сметана
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Осіпов Д. О. Порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочнокислих продуктів : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник С. С. Крамаренко, О. І. Юлевич. Миколаїв : МНАУ, 2021. 66 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження були мікробіологічні та фізико-хімічні характеристики молочнокислих продуктів при використанні різних заквасок. Робота виконувалась у мікробіологічному боксі із дотриманням усіх правил асептики. При посіві культур на поживні селективні середовища виконувались розведення сметани у дистильованій воді відносно методики бактеріологічних розведень дотримувались концентрації 1:10, 1:100, 1:1000. Метою кваліфікаційної роботи був порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочних продуктів. Робота виконувалась у мікробіологічній лабораторії компанії «ПрАТ Лаклаліс-Миколаїв» із використанням типових методів посіву культур на агаризовану середу. Результатом проведених робіт є впровадження до рецептури виготовлення сметани комплекс із заквасок CHN-11 та HOLDBAC YB-B.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10345
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осіпов.pdf837,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.