Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10362
Назва: Технологія виробництва сосисок в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв
Автори: Petrova Olena, scientific director
Петрова Олена Іванівна, науковий керівник
Коврига, Т. О.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Коврига Т. О. Технологія виробництва сосисок в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 57 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10362
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коврига.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.