Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10696
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKurepin, Vyacheslav, scientific director-
dc.contributor.authorПетренко, В. А.-
dc.contributor.authorPetrenko, V.-
dc.date.accessioned2022-01-12T09:22:46Z-
dc.date.available2022-01-12T09:22:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПетренко В. А. Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський області // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 500-504.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10696-
dc.description.abstractВиробництво це єдиний комплекс де поєднані технічні об’єкти, люди і навколишнє середовище, які взаємодіють між собою при виконанні певних функцій. Безпеку виробництва визначають як стан діяльності людини, за якого з визначеною ймовірністю виключено прояв небезпек або ж відсутня надзвичайна небезпека. Безпека праці – це стан умов праці людини, за яких відсутня дія небезпечних і шкідливих факторів.uk_UA
dc.description.abstractProduction is the only complex where technical objects, people and the environment are combined, which interact with each other in performing certain functions. Production safety is defined as a state of human activity in which the manifestation of hazards is excluded with a certain probability or there is no extreme danger. Occupational safety is a state of human working conditions in which there is no action of dangerous and harmful factors.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectБезпека виробництваuk_UA
dc.subjectумови праціuk_UA
dc.subjectмеханізаціяuk_UA
dc.subjectвибір методів захистуuk_UA
dc.subjectстандартиuk_UA
dc.subjectProduction safetyuk_UA
dc.subjectworking conditionsuk_UA
dc.subjectmechanizationuk_UA
dc.subjectchoice of protection methodsuk_UA
dc.subjectstandardsuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський областіuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of production of semi-smoked sausages in the conditions of LLC Alimanika of the Nikolaev areauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
500-504.pdf432,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.