Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10945
Назва: Вплив зміни структури посівних площ кормових культур на забезпечення скотарства кормами
Інші назви: The impact of changes in the structure of cultivated areas on the fodder supply of livestock
Автори: Антипова, Лідія Климівна
Antipova, Lidiya
Ключові слова: кормові культури
площа посівів
структура посівних площ
валовий збір
кормова база
fodder crops
crop area
structure of sown areas
gross harvest
fodder base
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Антипова Л. К. Вплив зміни структури посівних площ кормових культур на забезпечення скотарства кормами // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2021. Вип. 3 (111). С. 29-37. DOI: 10.31521/2313-092X/2021-3(111)-4
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено результати досліджень стану виробництва основних кормових культур в Україні та на її півдні (на прикладі Миколаївської області) за період 2000-2020 рр. Відзначено зміни структури посівних площ, скорочення площ посівів, що обумовлено зменшенням поголів’я великої рогатої худоби. Поліпшено показник забезпечення кормової одиниці перетравним протеїном, покращилося забезпечення тварин кормами.
The article presents the results of research on the state of production of major forage crops in Ukraine and in its south (on the example of the Nikolaev region) for the period 2000-2020. Changes in the structure of sown areas, reduction of sown areas, which is due to a decrease in the number of cattle are noted. The rate of providing the feed unit with digestible protein has been improved, and the supply of animals with feed has improved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10945
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2021. Вип. 3 (111)
Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29-37.pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.