Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11050
Назва: Безпека харчових продуктів. Тренди і виклики
Автори: Іваненко, П. В.
Ivanenko, P.
Савіна, О. Ю.
Savina, O.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Іваненко П. В., Савіна О. Ю. Безпека харчових продуктів. Тренди і виклики // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 429-432.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11050
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
429-432.pdf743,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.