Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11129
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛумедзе, Імін Халідович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorLumedze, Imin, scientific director-
dc.contributor.authorМайструк, Д.-
dc.date.accessioned2022-03-18T17:16:33Z-
dc.date.available2022-03-18T17:16:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМайструк Д. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського район : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник І. Лумедзе. Миколаїв : МНАУ, 2022. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11129-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу виконано на 63 сторінках друкованого тексту, з використанням 36 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 16 таблиць, 1 рисунок та 3 додатка. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району». Предметом вивчення були свині великої білої породи та їх помісі з породою ландрас. Метою досліджень було розробити заходи щодо удосконалення технології виробництва свинини в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове». У відповідності до мети було поставлено такі завдання: вивчити відгодівельні показники свиней при чистопородному розведенні та помісей; оцінити динаміку росту дослідного молодняку; проаналізувати показники результатів відгодівлі молодняку; зробити аналіз годівлі свиней та технології його вирощування; проаналізувати технологію переробки тваринницької сировини; розрахувати економічну ефективність проведених досліджень. Встановлено, що більш ефективним варіантом при відгодівлі у виробничих умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» є групове утримання одно-та-двохпорідного (ВБ х Л) молодняку свиней з кількістю тварин у групі 40 гол. В результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ДП «Племрепродуктор «Степове» надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського районuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Майструк_ОС204_М.pdf428,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.