Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11615
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, Валентина Григорівна-
dc.contributor.authorFedorchuk, Valentina-
dc.contributor.authorКаур, Т. О.-
dc.contributor.authorKaur, T.-
dc.date.accessioned2022-06-30T09:39:14Z-
dc.date.available2022-06-30T09:39:14Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationФедорчук В. Г., Каур Т. О. Історичне поширення арахісу, виготовлення масла та його використання // Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових розробок у виробництво : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Миколаїв, 18 листопада 2021 р. Миколаїв: МНАУ, 2021. C. 8-9.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11615-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleІсторичне поширення арахісу, виготовлення масла та його використанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво - 2021
Статті (Факультет агротехнологій)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sbornik-1-7-8.pdf249,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.