Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11830
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванова, Віра Дмитрівна-
dc.contributor.authorIvanova, Vira-
dc.date.accessioned2022-10-25T07:52:10Z-
dc.date.available2022-10-25T07:52:10Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продуктів бджільництва : метод. реком. підсумкових практичних занять, які проводяться у формі функціональної ділової гри для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Д. Іванова. Миколаїв : МНАУ, 2022. 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11830-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продуктів бджільництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_bdzhilʹnytstva_B_204_1.pdf347,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.