Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12047
Назва: Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Технохімічний контроль виробництва харчової промисловості : курс лекцій / уклад. Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2022. 69 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12047
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
striha-tehnohikontrol-virob-harch-prom-kurs-lekcij.pdf438,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.