Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12047
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2022-12-06T10:08:58Z-
dc.date.available2022-12-06T10:08:58Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнохімічний контроль виробництва харчової промисловості : курс лекцій / уклад. Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2022. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12047-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнохімічний контроль виробництва харчової промисловостіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
striha-tehnohikontrol-virob-harch-prom-kurs-lekcij.pdf438,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.