Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12083
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаркова, Наталія Валентинівна-
dc.contributor.authorMarkova, Nataliya-
dc.date.accessioned2022-12-14T09:41:27Z-
dc.date.available2022-12-14T09:41:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва рослинних кормів : метод. реком. для виконання практичних робіт здобувачами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 "Технологія виробництва продукції і переробки тваринництва" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. В. Маркова. Миколаїв : МНАУ, 2022. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12083-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва рослинних кормівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_roslynnykh_kormiv_prakt_204.pdf2,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.