Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12091
Назва: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2
Автори: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2 : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2022. 40 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12091
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fedorchuk-tpzsgp-ch-2-prakt-2022.pdf819,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.