Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12142
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKurepin, Vyacheslav, scientific director-
dc.contributor.authorПіндера, Миколай Володимирович-
dc.contributor.authorPinderа, Mykolay-
dc.date.accessioned2022-12-19T11:41:36Z-
dc.date.available2022-12-19T11:41:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПіндера М. В. Зберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищі // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 40-43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12142-
dc.description.abstractЗавдяки сприятливим кліматичним умовам та вигідному географічному положенню, Україна на сьогодні успішно розвиває агробізнес. Щорічно на сільськогосподарських та фермерських підприємствах вирощується величезна кількість плодоовочевої продукції. Тому виробники плодоовочевої продукції мають дотримуватися правильних умов зберігання своєї продукції, це головний фактор для збереження їхнього товарного вигляду. Для правильного зберігання плодів необхідно створювати певні умови, саме такими є холодильні камери з регульованим газовим середовищем.uk_UA
dc.description.abstractDue to favorable climatic conditions and favorable geographical location, Ukraine is currently successfully developing agribusiness. A huge amount of fruit and vegetable products are grown annually at agricultural and farm enterprises. Therefore, producers of fruit and vegetable products must observe the correct storage conditions for their products, this is the main factor for preserving their appearance. For the proper storage of fruits, it is necessary to create certain conditions, such are refrigerating chambers with an adjustable gas environment.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаевський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectфермерські підприємстваuk_UA
dc.subjectрегульоване середовищеuk_UA
dc.subjectтемпературний режимuk_UA
dc.subjectтерміни зберіганняuk_UA
dc.subjectfarm enterprisesuk_UA
dc.subjectregulated environmentuk_UA
dc.subjecttemperature regimeuk_UA
dc.subjectstorage termsuk_UA
dc.titleЗберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищіuk_UA
dc.title.alternativeStorage of fruit and vegetable products in a regulated environmentuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2022-40-43.pdf109,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.