Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12415
Назва: Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2
Автори: Савінок, Оксана Миколаївна
Savinok, Oksana
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2 : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12415
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-chastina-2.pdf610,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.