Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12582
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтародубець, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorStarodubets, Aleksey-
dc.contributor.authorКаницька, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorKanytska, Iryna-
dc.date.accessioned2023-02-10T10:28:11Z-
dc.date.available2023-02-10T10:28:11Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЕкспертиза і контроль якості харчових продуктів : методичні рекомендації до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. Стародубець, І. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2022. 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12582-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleЕкспертиза і контроль якості харчових продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
starodubec-eksper-harch-prod-lab-2022.pdf940,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.