Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12840
Назва: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої загально-технологічної практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчання
Автори: Нежлукченко, Тетяна Іванівна
Nezhlukchenko, Tetiana
Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Ключові слова: 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», молодший бакалавр
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації щодо проходження виробничої загально-технологічної практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчання / уклад. Т. І. Нежлукченко, М. І. Гиль, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2022. 19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12840
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nezhlukchenko-mr-virobnich-prakt-mol-bak-204-2022.pdf262,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.