Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12884
Назва: Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПАА
Інші назви: Conservation of biological value of apples by DEPAA antioxidant composition treatement.
Автори: Байбєрова, С. С.
Baiberova, S.
Ключові слова: яблука
антиоксиданти
біологічна цінність
поліфеноли
аскорбінова кислота
природний імунітет
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Байбєрова С. С. Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПАА / С. С. Байбєрова // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 3(1). - С. 153-158.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив обробки антиоксидантною композицією ДЕПАА на сумарний вміст поліфенолів і аскорбінової кислоти в плодах яблунь під час зберігання. Встановлено, що обробка плодів яблунь екзогенною антиоксидантною композицією сприяє гальмуванню розпаду ендогенних антиоксидантів плоду, що дозволяє підтримувати природний імунітет яблук та зберегти їх високу біологічну цінність.
The influence of DEPAA antioxidant composition of treatment on the total polyphenols and ascorbic acid content in apples during storage was investigated. It is established that the apples treatment by exogenous antioxidant composition decreses degradation of endogenous antioxidants of a fruit.It allows to sustain natural immunity of apples and to storage their biological value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12884
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 3 (79). - Т. 1.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Байберова.pdf615,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.