Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12884
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБайбєрова, С. С.-
dc.contributor.authorBaiberova, S.-
dc.date.accessioned2023-03-09T11:25:47Z-
dc.date.available2023-03-09T11:25:47Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБайбєрова С. С. Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПАА / С. С. Байбєрова // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 3(1). - С. 153-158.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12884-
dc.description.abstractДосліджено вплив обробки антиоксидантною композицією ДЕПАА на сумарний вміст поліфенолів і аскорбінової кислоти в плодах яблунь під час зберігання. Встановлено, що обробка плодів яблунь екзогенною антиоксидантною композицією сприяє гальмуванню розпаду ендогенних антиоксидантів плоду, що дозволяє підтримувати природний імунітет яблук та зберегти їх високу біологічну цінність.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of DEPAA antioxidant composition of treatment on the total polyphenols and ascorbic acid content in apples during storage was investigated. It is established that the apples treatment by exogenous antioxidant composition decreses degradation of endogenous antioxidants of a fruit.It allows to sustain natural immunity of apples and to storage their biological value.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectяблукаuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectполіфенолиuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectприродний імунітетuk_UA
dc.titleЗбереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПААuk_UA
dc.title.alternativeConservation of biological value of apples by DEPAA antioxidant composition treatement.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 3 (79). - Т. 1.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Байберова.pdf615,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.