Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13053
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.date.accessioned2023-04-03T07:38:17Z-
dc.date.available2023-04-03T07:38:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКулінарна етнологія : метод. реком. для практ. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 142 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13053-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleКулінарна етнологіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kulinarna-etnologiya-prakt-241.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.