Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13731
Назва: Технологія продукції ресторанного господарства
Автори: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Каницька, Ірина Вікторівна
Kanytska, Iryna
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Технологія продукції ресторанного господарства : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. І. Петрова, Р. О. Трибрат, Н. П. Шевчук, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 94 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13731
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
petrova-tehnol-prod-restoran-prakt-241-bak-2023.pdf985,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.