Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13731
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.contributor.authorКаницька, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorKanytska, Iryna-
dc.date.accessioned2023-05-15T12:19:42Z-
dc.date.available2023-05-15T12:19:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологія продукції ресторанного господарства : методичні рекомендації для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. І. Петрова, Р. О. Трибрат, Н. П. Шевчук, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13731-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
petrova-tehnol-prod-restoran-prakt-241-bak-2023.pdf985,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.