Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13801
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНікончук, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNikonchuk, Nataliya-
dc.date.accessioned2023-05-17T11:28:48Z-
dc.date.available2023-05-17T11:28:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОвочівництво (частина ІІ) : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. В. Нікончук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13801-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОвочівництво (частина ІІ)uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nikonchuk-ovochivn-prakt-201-bak-2023.pdf1,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.