Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14054
Назва: Component programs of balanced production of food and food raw materials
Автори: Babych, M.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Babych M. Component programs of balanced production of food and food raw materials // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 77-79.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14054
Розташовується у зібраннях:Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
77-79.pdf683,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.