Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14078
Назва: Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості
Автори: Савінок, Оксана Миколаївна
Savinok, Oksana
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості : метод. реком. для лабор. та практ. занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 37 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14078
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-produktiv-harchuvannya-metod-magistr-181.pdf333,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.