Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14114
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвятелик, К. Ю.-
dc.contributor.authorСаламатіна, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorSalamatina, Olga-
dc.date.accessioned2023-05-30T13:10:31Z-
dc.date.available2023-05-30T13:10:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСвятелик К. Ю., Саламатіна О. О. Apple juice production technology // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 58-61.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14114-
dc.description.abstractУ статті розкривається поняття, види та технологія виробництва соків, на прикладі яблучного, опис обладнання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсікuk_UA
dc.subjectконцентратuk_UA
dc.subjectяблучний сікuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва сокуuk_UA
dc.subjectjuiceuk_UA
dc.subjectconcentrateuk_UA
dc.subjectapple juiceuk_UA
dc.subjectjuice production technologyuk_UA
dc.titleApple juice production technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірка міжнародна 2023-58-61.pdf778,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.