Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14608
Назва: Розробка технології виробництва варених ковбас з білково-мінеральним комплексом
Автори: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Ключові слова: технологія
фарш
білково-мінеральний комплекс
ковбаса
якість
technology
minced meat
protein-mineral complex
sausage
quality
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Петрова О. І., Зюзько А. В., Шевчук Н. П. Розробка технології виробництва варених ковбас з білково-мінеральним комплексом // Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції, 01-02 червня 2023 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2023. C. 111-114.
Короткий огляд (реферат): Розробка нової технології виробництва ковбасних виробів з додаванням білково-мінерального комплексу на сьогодні є досить актуальною. Досліджено якісні та кількісні показники вареної ковбаси «Ольвійська» першого сорту. При використанні білково-мінерального комплексу гарбуза покращується якість варених ковбасних виробів, підвищується вміст білка, знижується кількість жиру і збільшується вихід готової продукції.
The development of a new technology for the production of sausage products with the addition of a protein-mineral complex is quite relevant today. Qualitative and quantitative indicators of first-grade boiled sausage «Olviyska» were studied. When using the protein-mineral complex of pumpkin, the quality of cooked sausage products improves, the protein content increases, the amount of fat decreases, and the yield of finished products increases.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14608
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prod_bezp-22-05-23-111-114.pdf539 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.