Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1476
Назва: Жирнокислотний склад м’язової тканини свиней при згодовуванні ферментних препаратів
Жирнокислотный состав мышечной ткани свиней при скармливании ферментных препаратов.
Fatty acid composition of muscle tissue of pigs fed with enzyme preparations.
Автори: Гуцол, А.В.
Hutsol, A.
Ключові слова: ферментні препарати
свині
згодовування
жирні кислоти
ферментные препараты
свиньи
скармливание
жирные кислоты
enzymes
pigs
feeding
fatty acids
Дата публікації: 2013
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: ферментних препаратів / А.В. Гуцол // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 51-56.
Короткий огляд (реферат): Показано, що згодовування молодняку свиней ферментних препаратів мацеробациліну, мацерази, мультиензимних композицій МЕК-1, МЕК-5, міновіту та мінази по-різному впливає на жирнокислотний склад м’язової тканини. Із 15 жирних кислот пріоритетне збільшення вмісту спостерігається у пальмітинової та пальміто-олеїнової, а зменшення – у стеаринової і олеїнової жирних кислот.
Показано, что скармливание молодняка свиней ферментных препаратов мацеробацилина, мацеразы, мультиэнзимных композиций МЭК-1, МЭК-5, миновита и миназы по-разному влияет на жирнокислотный состав мышечной ткани. Из 15 жирных кислот приоритетное увеличение содержания наблюдается в пальмитиновой и пальмито-олеиновой, а уменьшение – в стеариновой и олеиновой жирных кислот.
It is shown that feeding young pigs with enzymes macerobacellin, Matseraza, multienzyme compositions MEK-1, MEK-5, and minovitu minazy differently affecting fatty acid composition of muscle tissue. The 15 of prefered amino acids showed an increase in palmitic and oleic-palmito, and a decrease in stearic and oleic fatty acids.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1476
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n76v4r2013t2c2gutsol.pdf382,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.