Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14833
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОнищенко, Людмила Володимирівна-
dc.contributor.authorOnishenko, Ludmila-
dc.date.accessioned2023-07-31T12:37:18Z-
dc.date.available2023-07-31T12:37:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва : метод. реком. для виконання практ. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. В. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14833-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції кролівництва та звірівництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-krolivnictva-ta-zvirivnictva-metod-prakt-204.pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.