Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943
Назва: А.с. 92290. Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР
Автори: Кузьома, Віталій Вікторович
Kuz'oma, Vitaliy
Pavliuk, Svitlana
Павлюк, Світлана Іванівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: А.с. 92290. Кузьома В. В., Павлюк С. І. Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР // Modern Economics. 2019. № 14. С. 115-120. DOI: https://doi.org/10.31521/modecon.V14(2019)-19. Заявл. 20.09.2019.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943
Розташовується у зібраннях:Авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
№92290.pdf183,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.