Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1505
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончаренко, А.Н.-
dc.contributor.authorЧигринов, Е.И.-
dc.contributor.authorГончаренко, О.М.-
dc.contributor.authorЧигринов, Є.І.-
dc.contributor.authorGoncharenko, A.-
dc.contributor.authorChigrinov, E.-
dc.date.accessioned2015-03-27T13:10:15Z-
dc.date.available2015-03-27T13:10:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГончаренко О. М. Якість м'яса курей при різному рівні бетафіну та треоніну в комбікормах / О. М. Гончаренко, Є. І. Чигринов // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (75), Т. 2, Ч. 1. – С. 63-72.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1505-
dc.description.abstractПроведены исследования по использованию кормовой добавки «бетафин S1» и «L-треонин» на ремонтном молодняке и племенных курах борковской мясо- яичной популяции. Приводится анализ химического состава съедобной части тушек, амино- и жирнокислотного состава грудных мышц, а также органолептические свойства «красного» мяса бедренной группы мышц. Установлено, что применение указанных добавок оказывает влияние на обмен веществ.ru
dc.description.abstractПроведено дослідження з використання кормової добавки «бетафін S1» і «L- треонін» на ремонтному молодняку та племінних курях борківської м'ясо-яєчної популяції. Наведено аналіз хімічного, аміно- і жирнокислотного складу грудних м'язів, а також органолептичні властивості «червоного» м'яса стегнової групи м'язів. Встановлено, що застосування зазначених добавок впливає на обмін речовин.-
dc.description.abstractThe use of the feed additive "betafin S1» and «L-threonine» on the Heifer breeding hens and meat-and-egg Borkowska population had been reserched. The analysis of the chemical composition of the edible portion of carcasses, amino and fatty acid composition of breast muscle, as well as the organoleptic properties of the "red" meat of the thigh muscles had been held. It was found that the use of these additives leads to the metabolism.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectремонтный молоднякru
dc.subjectплеменные курыru
dc.subjectгрудные мышцыru
dc.subjectаминокислотыru
dc.subjectжирные кислотыru
dc.subjectбетаинru
dc.subjectтреонинru
dc.subjectремонтні молодкиru
dc.subjectплемінні куриru
dc.subjectгрудні м'язиru
dc.subjectамінокислотиru
dc.subjectжирні кислотиru
dc.subjectбетаїнru
dc.subjectтреонінru
dc.subjectrepair pulletru
dc.subjectbreeder hensru
dc.subjectpecsru
dc.subjectamino acidsru
dc.subjectfatty acidsru
dc.subjectbetaineru
dc.subjectthreonineru
dc.titleЯкість м'яса курей при різному рівні бетафіну та треоніну в комбікормахru
dc.titleКачество мяса кур при разном уровне бетафина и треонина в комбикорме-
dc.titleThe quality of chicken meat at different betafin and threonine levels in the compound of feed.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (75). - Т. 2. - Ч. 1.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n75v4r2013t2c1goncharenko.pdf687,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.