Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 413
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Дизайн страв та кондитерських виробівШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla
2023Клінічна діагностика хвороб тваринІовенко, Артем Володимирович; Iovenko, Artem
2022Методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»Луговий, Сергій Іванович; Lugovoy, Sergey; Горбатенко, Ігор Юрійович; Horbatenko, Ihor; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail; Юлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena; Баркарь, Євген Володимирович; Barkar, Evgen; Каратєєва, Олена Іванівна; Karateeva, Helena
2023РадіобіологіяЛуговий, Сергій Іванович; Lugovoy, Sergey; Люта, Ірина Миколаївна; Lyuta, Iryna
2023Системи технологій (технологія переробки продукції сільського господарства)Стародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Онищенко, Людмила Володимирівна; Onishenko, Ludmila
2023МікробіологіяКот, Стах Петрович; Kot, Stah; Іовенко, Артем Володимирович; Iovenko, Artem; Лумедзе, Імін Халідович; Lumedze, Imin; Посухін, Вадим Олександрович; Posukhin, Vadim; Лумедзе, Тетяна Семенівна; Lumedze, Tetiana
2023Кваліфікаційна дипломна робота : методичні рекомендації для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освітиСавінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla
2023Кулінарна етнологіяШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2023Внутрішні хвороби тваринІовенко, Артем Володимирович; Iovenko, Artem
2023РадіобіологіяЛуговий, Сергій Іванович; Lugovoy, Sergey; Люта, Ірина Миколаївна; Lyuta, Iryna
2023Ветеринарна санітаріяБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2023Ветеринарна санітаріяБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2022Методичні рекомендації щодо проходження виробничої загально-технологічної практики для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми навчанняНежлукченко, Тетяна Іванівна; Nezhlukchenko, Tetiana; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail; Калиниченко, Галина Іванівна; Kalinichenko, Galina; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan
2022Технологія виробництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукціїОнищенко, Людмила Володимирівна; Onishenko, Ludmila
2022Експертиза і контроль якості харчових продуктівСтародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Каницька, Ірина Вікторівна; Kanytska, Iryna
2022Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2Савінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana
2022Методи біотехнологічних дослідженьБаркарь, Євген Володимирович; Barkar, Evgen
2022Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 1Савінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana
2022Методичні рекомендації щодо проходження виробничої (професійної) практики з ветеринарної медициниЛумедзе, Імін Халідович; Lumedze, Imin; Кот, Стах Петрович; Kot, Stah; Бондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla; Іовенко, Артем Володимирович; Iovenko, Artem; Білопольська, Таміла Петрівна; Bilopolska, Tamila; Посухін, Вадим Олександрович; Posukhin, Vadim; Лумедзе, Тетяна Семенівна; Lumedze, Tetiana
2022Розведення тваринБаркарь, Євген Володимирович; Barkar, Evgen
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 413