Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15552
Назва: Вдосконалення діяльності кафе шляхом ребренденгу (на прикладі кафетерію ФОП Ганчо Миколаївського району, Миколаївської області)
Інші назви: Improving economic activity of the “Gancho coffee bar village of Stara Bogdanivka, Mykolaiv district, Mykolaiv region ” by rebranding of the business’ strategy.
Автори: Червен Іван Іванович, науковий керівник
Cherven Ivan, scientific director
Коврига, Д. Ю.
Kovryha, Daneil
Ключові слова: якість
ребрендинг
брендинг
quality
performance
rebranding
branding
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Коврига Д. Ю. Вдосконалення діяльності кафе шляхом ребренденгу (на прикладі кафетерію ФОП Ганчо Миколаївського району, Миколаївської області) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»; галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» / наук. керівник І. І. Червен. Миколаїв : МНАУ, 2023.
Короткий огляд (реферат): Коврига Д.Ю. вдосконалення діяльності кафе шляхом ребренденгу(на прикладі кафетерію ФОП Ганчо Миколаївського району,є Миколаївської області ) – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Миколаївський національний аграрний університет, Миколаїв, 2023. Розглянуто теоретико-методичні підходи до покращення діяльності кафе. Досліджено сучасний стан і якость обслуговування в кафе “ФОП Ганчо”. Проаналізовано якість обслуговування в кафе. Наведено основні фактори, що впливають на якість надання послуг. За результатами дослідження зроблені пропозиції щодо визначення шляхів покращення діяльності на основі ребрендингу
Improving economic activity of the “Gancho coffee bar village of Stara Bogdanivka, Mykolaiv district, Mykolaiv region ” by rebranding of the business’ strategy. Qualification research work , presented as manuscript. Research work for a bachelor’s degree 241 in “ Hotel and Restaurant business”. Mykolayiv National Agrarian University, Mykolayiv, 2023. The work considers theoretical and methodical approaches in order to improve the activity of the coffee bar. Both, the current state of “Gancho Coffee Bar” and the quality of services there were researched. The main factors affecting the quality of provided services have been defined. According to the study, suggestions regarding identifying ways to improve the activity through rebranding, were made.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15552
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет менеджменту)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коврига Данеіл Юрійович-пт.pdf747,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.