Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15666
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.date.accessioned2023-11-01T10:19:27Z-
dc.date.available2023-11-01T10:19:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції аквакультури : метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15666-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції аквакультуриuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-akvakulturi-bakalavr-204.pdf534,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.