Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16036
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТабацкова, Ганна Вячеславівна-
dc.contributor.authorTabatskova, Hanna-
dc.contributor.authorХристенко, Ольга Андріївна-
dc.contributor.authorKhristenko, Olga-
dc.date.accessioned2023-12-14T13:53:14Z-
dc.date.available2023-12-14T13:53:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЕкономіка праці та СТВ : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. Табацкова, О. А. Христенко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 207 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16036-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЕкономіка праці та СТВuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ekonomika-praci-ta-stv-241-bakalavr-metodichka.pdf513,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.