Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16074
Назва: Харчова хімія
Автори: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Каницька, Ірина Вікторівна
Kanytska, Iryna
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Харчова хімія : методичні рекомендації до виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «Бакалавр» спеціальності 241 « Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання / уклад. О. І. Петрова, Н. П. Шевчук, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 162 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16074
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
harchova-himiya-241-bakalavr-prakt-samost.pdf2,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.