Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16437
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat, Ruslan, scientific director-
dc.contributor.authorКоваленко, В.-
dc.date.accessioned2024-01-04T07:00:42Z-
dc.date.available2024-01-04T07:00:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКоваленко В. Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16437-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана на актуальну тему: «Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв», яка містить 6 таблиць, 3 рисунки та 65 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 62 сторінки комп’ютерного тексту. Метою досліджень було розробити хліб функціонального призначення умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв. Для виконання поставленої мети ставили наступні завдання: - надати загальну характеристику підприємства; - дослідити вплив нутрієнтів і пребіотиків на якісні показники хліба; - провести технологічні розрахунки готової продукції; - проаналізувати технологічні схеми виробництва продукції; - описати технологіювиробництва хліба; - оцінити якість готової продукції; - проаналізувати умови безпечності на виробництві; - розрахувати економічну ефективність виробництва хліба функціонального призначення. У роботі вивчено і проведено аналіз виробництва хліба функціонального призначення та проаналізовано економічну ефективність. Оцінку досліджуваного продукту виконували за допомогою органолептичної оцінки, проводили технологічні розрахунки готової продукції за існуючими методиками при виробництві хлібобулочних виробів. Викладені висновки щодо удосконалення технології виробництва хліба та надані пропозиції щодо удосконалення даної технології.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Коваленко_пт.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.