Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16482
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДанильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorDanylchuk, Galina, scientific director-
dc.contributor.authorІваночко, І.-
dc.date.accessioned2024-01-04T12:18:05Z-
dc.date.available2024-01-04T12:18:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІваночко І. Вихід рибопродуктів за різних способів обробки в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Г. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16482-
dc.description.abstractОб’єм кваліфікаційної (дипломної) роботи складає 63 сторінки комп’ютерного набору. В роботі подано 11 таблиць, 1 рисунок, опрацьовано 42 бібліографічних джерела. Тема даної роботи “Вихід рибопродуктів за різних способів обробки в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ”. Мета кваліфікаційної (дипломної) роботи Метою даної роботи було вивчення виходу готової продукції та м’ясної якості риби різних способів обробки, а саме патрання, патрання обезголовлення, розробці на тушку рибну та філетування. Для досягнення мети були поставлені наступні завдання: вивчити морфометричні показники і м’ясну якість необробленої товарної риби та готової рибопродукції різних способів обробки, розрахувати економічну ефективність виробництва готової рибопродукції. Об’єктом дослідження слугував кларієвий сом. Предметом дослідження – морфометричні показники, коефіцієнт м’ясності та вихід готової продукції живої товарної риби та різних способів обробки. При цьому використовувалися методики, прийняті в іхтіологічних дослідженнях. Досліджувалися такі морфрметричні показники як маса та питома частка тіла, голови, луски, кісток, нутрощів, плавців і м’якоті. Для якісної оцінки готової рибопролукції розраховували коефіцієнт м’ясності та вихід. За результатами досліджень встановлено, що найкращі показники виходу готової продукції досліджуваних риб з усіх способів обробки було встановлено при патранні риби, а за м’ясними якостями при філетуванні. За визначеною економічною ефективністю доведено доцільність вирощування та реалізацію кларієвого сома необробленого та різних способів обробки.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВихід рибопродуктів за різних способів обробки в умовах ННПЦ Миколаївського НАУuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Іваночко.pdf757,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.