Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1665
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Інна Валеріївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Инна Валериевна-
dc.contributor.authorNazarenko, Inna-
dc.date.accessioned2015-05-05T08:46:16Z-
dc.date.available2015-05-05T08:46:16Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНазаренко І. В. Порівняльна характеристика технології виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» / І. В. Назаренко // Вісник аграрної науки Причторномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 106-109.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1665-
dc.description.abstractДосліджено основні аспекти технології виробництва сметани за умови додавання сухого молока і без нього. Вивчено фізико-хімічні та органолептичні показники продукту. Визначено, що виробництво сметани за першим варіантом є більш економічно ефективним.ru
dc.description.abstractИсследованы основные аспекты технологии производства сметаны при условии добавления сухого молока и без него. Изучены физико-химические и органолептические показатели продукта. Определено, что производство сметаны по первому варианту экономически эффективнее.-
dc.description.abstractThe basic aspects of the technology of sour cream if adding milk or without it are researched. The physical, chemical and organoleptic properties of the product are studied. It is determined that the production of sour cream for the first option is more effective.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectвиробництво сметаниru
dc.subjectфізико-хімічніru
dc.subjectорганолептичні показникиru
dc.subjectcream productionru
dc.subjectphysico-chemicalru
dc.subjectorganoleptic propertiesru
dc.subjectпроизводство сметаныru
dc.subjectфизико-химические, органолептические показателиru
dc.titleПорівняльна характеристика технології виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»ru
dc.titleСравнительная характеристика технологии производства сметаны в условиях ПрАТ «Лакталис-Николаев».-
dc.titleComparative characteristics of technology under sourcream pjsc «Lactalis-Mykolaiv».-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
назаренко.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.