Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16989
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧебан, Юлія Юріївна-
dc.contributor.authorCheban, Julyja-
dc.date.accessioned2024-01-29T09:17:10Z-
dc.date.available2024-01-29T09:17:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБухгалтерський облік : метод. реком. для практ. занять та самост. роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Ю. Ю. Чебан. Миколаїв : МНАУ, 2023. 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16989-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleБухгалтерський облікuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
buhgalterskij-oblik-241-prakt_zao.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.