Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17051
Назва: Енологія
Автори: Олійниченко, Т. В.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Енологія : метод. реком. для практ. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Т. В. Олійниченко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 120 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17051
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
enologiya-241-bakalavr.pdf3,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.