Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17563
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШебанін, В'ячеслав Сергійович-
dc.contributor.authorShebanin, Vyacheslav-
dc.contributor.authorФедорчук, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorFedorchuk, Mikhail-
dc.contributor.authorФедорчук, Валентина Григорівна-
dc.contributor.authorFedorchuk, Valentina-
dc.contributor.authorПіюренко, Ілона Олексіївна-
dc.contributor.authorPiyurenko, Ilona-
dc.contributor.authorКушнірук, Віктор Степанович-
dc.contributor.authorKushniruk, Viktor-
dc.contributor.authorТкачова, Євгенія Сергіївна-
dc.contributor.authorTkacheva, Evgeniya-
dc.contributor.authorХристенко, Ольга Андріївна-
dc.contributor.authorKhristenko, Olga-
dc.contributor.authorВеличко, Олена В’ячеславівна-
dc.contributor.authorVelychko, Olena-
dc.contributor.authorБанєва, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorМогильницька, Алла Миколаївна-
dc.contributor.authorMohyl'nyts'ka, Alla-
dc.contributor.authorКлючник, Альона Володимирівна-
dc.contributor.authorKlyuchnik, Alena-
dc.date.accessioned2024-05-08T08:10:52Z-
dc.date.available2024-05-08T08:10:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПат. 150077 Україна, МПК (2006.01) A23F 3/34. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "імуномодулюючий-ексклюзив" / В. С. Шебанін, М. І. Федорчук, В. Г. Федорчук, І. О. Піюренко, В, С. Кушнірук, Є. С. Ткачова, О. А. Христенко, О. В. Величко, І. О. Банєва, А. М. Могильницька, А. В. Ключник. № u202104199 ; заяв. 19.07.2021 ; опубл. 29.12.2021, Бюл. № 52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17563-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення полівітамінного фіточаю включає суміш рослинних трав'яних компонентів. Збирають рослинну сировину на екологічно чистих ділянках переробляють за загальноприйнятою технологією, висушують та подрібнюють блендером наступні інгредієнти у співвідношенні: гісоп лікарський - 30 %; монарда двійчаста - 25 %; ехінацея пурпурова - 25 %; сафлор красильний - 10 %; листки винограду - 10 %. Готову трав'яну суміш у кількості 3 гр (одна чайна ложка) заливають однією склянкою окропу (200 мл) та настоюють протягом 10 хвилин.uk_UA
dc.description.abstractA method of making a multivitamin herbal tea includes a mixture of plant herbal components. Collect vegetable raw materials in ecologically clean areas, process according to the generally accepted technology, dry and grind with a blender the following ingredients in the ratio: hyssop - 30%; monarda double - 25%; Echinacea purpurea - 25%; safflower dye - 10%; grape leaves - 10%. The finished herbal mixture in the amount of 3 g (one teaspoon) is poured into one cup of boiling water (200 ml) and infused for 10 minutes.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПат. 150077. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "імуномодулюючий-ексклюзив"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UA150077U.pdf172,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.