Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17639
Назва: Технологія виробництва рослинних кормів
Автори: Маркова, Наталія Валентинівна
Markova, Nataliya
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Технологія виробництва рослинних кормів : методичні рекомендації до виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» заочної форми здобуття вищої освіти/ уклад. Н. В. Маркова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17639
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvrk-prakt-204-bak-2024.pdf3,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.